Thursday, March 31, 2016

Elekronik sigara yasaklandı

Elektronik sigara yasaklandı  Avrupada yok satan bu ürün Türkiye de yasak mı? Elektronik sigara yasaklandı mı?

Avrupada  Elektronik sigaralarının  kullananların sayısı giderek yaygınlaşıyor  ama Türkiyede  münakaşası  bitmiyor.  Elektronik sigaralarının hayat  kurtardığını düşünen de var, zararlı olduğunu  iddia eden de. Ama genel kanı  orjinal sigaradan daha az zararlı oduğu  doğrultusunda olmuştur.


Dünyada  genelinde Elektronik sigara pazarı giderek  çoğalıyor. “Sigaraya Karşı Sağlık Hareketi” adlı bir  dayanışma  derneğinin yürüttüğü anket sonucunda, İngiltere'de geçen sene 700 bin kişinin  Elektronik sigara  içtiğine   kanıtlıyor. Dernek bu sayının 2013'te bir milyona dayanacağını ve bazı tıbbi uzmanların bu sigarada büyük fayda potansiyeli gördüğünü konuşuyor.

Dünyada  Elektronik sigaralar ile ilgili  pozitif  fikirler   okuyabilirsiniz . Örneğin Manchester'da kalabalık  bir bara giden  biri, oldukça  inanılaz  bir sahneyle  karşı karşıya kalabilir. Bir masanın etrafında toplanmış bir grup  insanın sigara içtiğini  görebilirler fakat havada duman kokusu  ve ya masada kül tablası yoktur .


Elektronik sigara likit  , Sigara bağımlılığını  yada nikotin  bağımlılığını  yok etmek amacıyla , sigarayı bırakmak veya  zararsız sigara kullanmak isteyenlerin el, dudak tiryakiliğini ortadan kaldırmadan, koku ve zararlı duman gibi özellikleri  bulunmayan son teknoloji  üründür . Kişiler bu  cihazı  içerek  hem maddi açıdan hem sağlığınız açısından daha iyi bir yaşam kalitesine sahip olabilirsiniz.İçinde  kanser yapıcı madde (katran, benzen, karbonmonoksit v.b) içermediği  sebebiyle size ve sevdiklerinize zararı  dokunmaz.


Tütünün  onbinlerce  tür zehirine ve maddi yüküne karşı üretilmiş  alternatif bir  alet olan  Elektronik sigara fiyatı  marka ve modele göre değişkenlik göstermektedir.

Bildiğiniz üzere  piyasada diğer tüm ürünlerde olduğu gibi  Elektronik sigaralarının da pek fazla markası ve satıcısı  vardır. Bunların bazıları  uygunsuz şartlarda üretildiği  için yarardan çok zarar getirmektedir.  Bu sebepten  dolayı piyasada  Elektronik sigara fiyatlarının farklı  farklı olduğunu görebilirsiniz .  Elektronik sigara fiyatları nı görmek için http://www.elektriklisigara.org sitesine gidebilir detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.


Elektronik sigara satış bursa    anahtar kelimede googleda arayarak bu bloga  geldiğine göre  ürünü satın almak üzeresin ve araştrıyorsun .


Elektronik sigaralar  satış sitesine  gitmek için buraya tıkayarak satın alabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment